Новини и събития

"ЯНИЦА" ВИ ОЧАКВА СЪС СЛЪНЦЕ
И МОРЕ ПРЕЗ 2018 Г.!

 

 

 

 

Заповядайте в тайната ботаническа градина на леля Димитрина

 

 

 

"ЯНИЦА" ВИ ОЧАКВА СЪС СЛЪНЦЕ
И МОРЕ ПРЕЗ 2018 Г.!

повече

Комплекс Яница

 

 

 

 

 

 

 

 


На 31 май 2014 г. Димитрина и Димитър Катранджиеви отпразнуваха своята "Златна сватба" сред близки и приятели в хотелски комплекс "Яница" в село Крапец!

 


 
За чудесното настроение определен принос има народната певица Николина Чакърдъкова и нейните колеги - певци и балетисти.
СЕЛО КРАПЕЦ

Крапец е малко рибарско селце с древна история от XV век, разположено на брега на Черно море, само на 10 км северно от град Шабла, на 76 км от Варна и на 4 км от международен път Е 87, който минава по цялото черноморско крайбрежие, като на север при ГКПП Дуранкулак е изходът за Румъния, Русия, Украйна и Молдова. Селото е кацнало на морския бряг, заобиколено от обширни житни ниви, зеленчукови насаждения и езера - природни резервати. Районът на Крапец е екологично чист, а морският климат и морският бриз ще Ви освежават през горещите летни вечери. Уникална за цялото черноморско крайбрежие е дългата над 7 км плажна ивица между Крапец и Дуранкулак. Тук ще откриете девствени дюни, тихо и спокойно море с меко пясъчно дъно и всички други условия за истински отдих.

ЯНИЦА – ЛАСКАТА НА СЕВЕРНОТО ЧЕРНОМОРИЕ

“Яница” е тризвезден частен модерен хотелски комплекс, намиращ се на 76 км северно от Варна и на 42 км от Балчик. Построен е през 2000 г. в село Крапец, само на 30 метра от морския бряг. Хотел „Яница-1” разполага с 23 двойни стаи, от които 12 с допълнително легло и 3 апартамента, а построеният през 2004 г. и разширен през 2011 г. хотел „Яница-2” е с 33 двойни стаи с допълнително легло, 7 апартамента, от които 2 ВИП и стая за инвалиди по европейски стандарти. Всички са оборудвани с минибар, телевизор, телефон, санитарен възел и тераси, които имат просторен изглед към морето.  На тяхно разположение е цифрова централа, мобилна връзка и Интернет. Комплексът предлага и отлични възможности за делови туризъм – провеждане на симпозиуми, конференции, бизнес срещи.


Yanitza-hotels  Yanitza-hotels
 

 


 
 

 

 

Yanitza Hotels - services